30 dkg lisztet 15 dkg
margarinnal, 15 dkg kristálycukorral, 1 cs. sütőporral, 2 tojás sárgájával és 1
evőkanál tejföllel összegyúrunk. Két lapot nyújtunk. Egyiket a tepsibe tesszük,
meglekvározzuk, és az alábbi tölteléket tesszük rá.
Töltelék: 20 dkg porcukorral és kis rummal 10 dkg margarint
kikeverünk. Hozzáadunk 14 dkg liszttel elkevert 1 cs. sütőport, 20 dkg darált
diót, 1 citrom héját és levét, 2 dl tejet, és összekeverjük. A 2 tojás felvert
habját is hozzákeverjük, majd a lekvározott tésztára simítjuk. Rátesszük a
másik lapot is, villával megszurkáljuk, és megsütjük.
Tetejére: 20 dkg porcukrot, 3
evőkanál tejet, 5 dkg vajat és 3 dkg kakaót összefőzünk, és a tésztára
simítjuk.