Hozzávalók: 50 dkg sertéstarja, 20 dkg füstölt hús, 25 dkg
sertésmáj, 20 dkg gomba, 2 fej vöröshagyma, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj,
5 dkg zsír, 1 evőkanál liszt, 1 dl bor, 1 kanál paradicsompüré, 1 evőkanál
finomra vágott zöldpetrezselyem.
Elkészítése: A sertéshúst
felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, lisztbe mártjuk, és forró
olajban mindkét oldalát megsütjük. A hagymát apróra vágjuk, rátesszük a húsra,
megpirítjuk, hozzátesszük a vékonyan felszeletelt gombát, és szintén
megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kis kockára vágott füstölt húst, egy kanál
paradicsompürét, 1 dl bort, 2 dl vizet, a zöldpetrezselymet és puhára pároljuk.
A májat vékony csíkokra vágjuk, forró zsírban hirtelen megsütjük, megszórjuk
pirospaprikával, hozzáadjuk a sertéshúshoz, még egyszer összeforraljuk és
forrón tálaljuk.