Almás dip
Hozzávalók: 2
pohár fehér joghurt, 1 krémsajt, 2-3 alma, 2 kanál méz
A joghurt egy részébe
belekeverjük a sajtot, hozzáadjuk a többi joghurtot, reszelt almát. Mézzel
ízesítjük és hagyjuk kihűlni. Száraz keksszel, babapiskótával tálaljuk.
Epres dip
Hozzávalók: 2
pohár joghurt, 125 g túró, 150 g eper, 1 evőkanál porcukor, vaníliás cukor
A joghurtot szétturmixoljuk a
túróval és az eperrel. Lehűtjük, és épp eperszemekkel díszítjük.
Aprósüteménnyel, babapiskótával tálaljuk.
Gombás dip
Hozzávalók: 2 pohár joghurt, 1 db ömlesztett sajt (gombás), 100 g
savanyított gomba, petrezselyemzöld
A joghurtot habosra keverjük a
sajttal, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, megszórjuk petrezselyemzölddel.
Friss zöldséggel, sós sajtos
süteménnyel tálaljuk.
Sonkás dip
Hozzávalók: 2 pohár joghurt, 1 db nagyobb ömlesztett sajt, 50 g
gépsonka vagy sonkás szalámi
A joghurt egy részét szétkeverjük
az apróra vágott sonkával, hozzákeverjük a maradék joghurtot,
petrezselyemzölddel díszítjük. Friss karalábéval, sárgarépával vagy káposztával
tálaljuk.