Hozzávalók: 20 dkg liszt, 20 dkg cukor, 20 dkg dió, 1 egész
tojás, 1/2 csomag sütőpor
A töltelékhez: 75 dkg túró, 15
dkg margarin, 15 dkg cukor, 3 evőkanál liszt, 5 tojássárgája, 1 csomag vaníliás
cukor.
Máz: 5 tojásfehérje, 20 dkg
cukor.
Elkészítés: A tészta alapanyagait
jól összedolgozzuk, közepes tepsibe nyomkodjuk, és előmelegített sütőben 5-10
percig sütjük. A tölteléket is elkészítjük, jól kikavarjuk, és egyenletesen az
elősütött tészta tetejére simítjuk. Visszatesszük a sütőbe és közben az 5
tojásfehérjéből 20 dkg cukorral, kemény habot verünk. A tészta tetejére kenjük
és megszárítjuk.